Over ons

Novio Nautic is gespecialiseerd in maritieme navigatie- en elektronica apparatuur specifiek voor de binnenvaartmarkt. Wij bieden oplossingen op het gebied van navigatie, communicatie, AIS-, GPS- en satelliet TV-systemen. Wij leveren, installeren en servicen deze elektronische apparatuur.

Een uitgebreide range van hoogwaardige producten van bekende merken geeft ons de mogelijkheid klantspecifieke combinaties van diverse merken te realiseren.

 

Naast importeur van Swiss radars in Nederland en België is Novio Nautic dealer en onderdeel van het netwerk (verkoop en service) van Alphatron Marine, Radio Holland, Travelvision en Orlaco CCTV-systemen. 

 

Ons productenpakket bestaat uit; radars (Furuno, JRC en Swiss), piloten e.d. (RZ-Titan, Alphatron), AIS-systemen, GPS-kompas, volgschotels (Travelvision), tachograaf, elektronische GPS-kaartsystemen en diverse communicatie apparatuur.

 

Novio Nautic is gevestigd in Nijmegen, 1 minuut vanaf de autosteiger aan de Waalkade en 10 minuten vanaf sluis Weurt. Wij zijn een klein bedrijf,  hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en weten wat service betekent.

Novio Nautic dé navigatiespecialist van de binnenvaart